کلینتون :

شرایط برای از سرگیری مذاکرات صلح خاورمیانه مناسب است

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: هیلاری کلینتون پس از دیدار با حسنی مبارک رئیس جمهوری مصر با ابراز امیدواری برای از سرگیری مذاکرات صلح خاورمیانه، شرایط موجود را برای آغاز آن خوب و مثبت خواند.
کد خبر: ۲۷۳۴۸۰

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یدیعوت آحارونوت،" پی جی کرولی" در پی مذاکرات "هیلاری کلینتون" و "حسنی مبارک" در واشنگتن گفت: اسرائیل، فلسطین و کشورهای عربی باید قدمهای اساسی را برای از سرگیری مذاکرات صلح خاورمیانه بردارند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پس از برگزاری نشست طولانی مدت با مبارک و کلینتون در واشنگتن در گفتگو با خبرنگاران گفت: ما در تلاش برای فراهم کردن شرایط مناسب برای از سرگیری مذاکرات صلح خاورمیانه هستیم.

وی افزود: امیدواریم که فرآیند سازش طی چند هفته آتی تکمیل شود و شاهد نتایج آن باشیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: رژیم صهیونیستی باید شهرک سازی را متوقف کند و فلسطینی ها هم باید اقداماتی را در جهت برقراری امنیت و عادی سازی روابط با اسرائیل انجام دهند.

کرولی افزود: تنها مصر و اردن توافقنامه های سازش را امضا کردند و کشورهای عربی درخواست آمریکا را برای برداشتن قدمهای اساسی در جهت عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل رد کرده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها